Kramtjänst

Beröring och närhet är tyvärr en bristvara i vårt samhälle för ganska många människor.

I många fall längtar människor efter att bara bli omhållna/kramade en stund för att känna mänsklig värme och gemenskap.

Det är inte helt enkelt att be någon annan ev främmande människa om en kram, eftersom det ofta misstolkas som en inbjudan med förväntningar och krav på en fortsättning…en fortsättning som Du kanske inte vill ha alls….Du vill kanske bara bli omhållen och kramad…inget annat !

Jag erbjuder därför något jag kallar ”Kramtjänst” vilket innebär att du kan bli omhållen/kramad av mig på det sätt som just Du vill/önskar/behöver bli omhållen/kramad. En “kramtjänst” som är 100% fri från krav/förväntningar och helt fri från en fortsättning!

Det är Du som bestämmer hur jag skall hålla om/krama dig och hur länge !, tex ståendes, sittandes mot en vägg, i min famn eller liggandes på madrass typ sked osv kan vara några exempel på varianter. Kanske vill du bara att jag skall hålla din hand ? Självklart slutar vi alltid direkt närhelst du känner att du inte vill fortsätta.

Tips: Ta med mjuka bekväma kläder, tex myskläder, nattlinne, pyjamas etc.

Kramtjänsten är på 1 timma. Den innehåller ett kortare samtal i början för att du skall kunna uttrycka hur du vill ha kramtjänsten utförd. På slutet har vi en kort avstämning.