Om mig/Feedback

Jag heter Lasse (Hedlin).Lasse

Jag jobbar till vardags som ingenjör men har en längre tid känt att jag vill göra något som bidrar till att människor börjar leva sina liv mer levande. Jag vill dela med mig av det jag lärt mig på min egen resa hittills och som gjort mitt liv mera levande !

Jag startade min ”resa” hem till mig själv 2004 och har sedan dess deltagit på olika workshops och kurser inom mänskligt växande, såsom tex, Imagoterapi och Gestaltterapi. Jag har även gått kurser mer inriktat mot närhet och sexualitet som tex Qoudouschka 1, Taoistic erotic massage, Gudomlig njutning (för par), Parkurs med Johan Ekenberg etc.

Jag är certifierad Sexsibilitycoach vilket innebär att jag har gått en utbildning (både 2008-9 och sedan igen 2013-14) där jag som grund har fått möta mig själv, utmanat och släppt på många av mina egna blockeringar och hämningar kring sex och närhet, min egen skam och skuld och känt på och omfamnat mina egna rädslor. Under utbildningen till Sexsibilitycoach har jag även deltagit i många praktiska/fysiska övningar som jag nu kan använda just praktiskt tillsammans med Dig.

Jag är diplomerad Sexsibility Whole Body massör samt diploimerad Tantramassör vilket är basen för mina massagesessioner som jag ger.

Jag har egna erfarenheter av hur man kan göra för att känna sig mer levande, hur man kan få ett rikare sex- och kärleksliv. Och jag kan coacha andra att också hitta dit.

Som Sexsibilitycoach är jag trygg i mig själv, i mina känslor och i min sexualitet och jag vågar vara nära. På så sätt kan jag skapa ett tryggt rum och vara ett stöd för Dig. Ett rum där Du kan känna att det är tillåtet att vara den Du är och känna det Du känner. På så sätt kan Du börja njuta mer, våga vara nära och känna sig Dig levande.

Läs mera om sexsibilitycoachning under fliken ”Coachning” och varför just praktiska/fysiska övningar är så bra när man vill börja leva mer levande.

Jag har gått utbildning för sessionsgivare i Wheel of consent (Samtyckeshjulet) (Like a Pro för Betty Martin)  och integrerar detta i min coachning, min massage, min ”kramtjänst” och de workshops jag håller eftersom detta verkligen är nyckeln till att skapa relaterande till andra människor på ett respektfullt sätt både för sig själv och andra.

Jag är medlem i Sveriges Tantrabehandlare då jag anser att jobba etiskt är ett viktigt fundament i alla typer av behandlingar/kurser/workshops etc.

Feedback

Kort feedback från några klienter som varit hos mig för coachning eller massage.

“Det var när vi gick ner i kroppen och jag skulle låta den styra över talet, som jag blev riktigt utmanad. Och där blev jag så häpen över hur dukunde skapa den trygghet som behövs för att jag skulle våga göra saker som går tvärsemot min invanda självbild. Sessionen med dig gav mig ett hopp om att hitta en mjuk väg att bemöta dem. Tack Lasse, för allt detta! Du kommer att göra så mycket gott för de människor som hittar dig.”

— Kristin

“Bland den bästa massage jag någonsin fått, då allt jag önskat fanns med. Tex lite kraftigare massage på stela muskler, djupavslappnande massage då jag var långt borta i dimmornas värd, fjäderlätt kittlande massage som lockade till leende och sensuell massage som lockade fram den sexuella energin i hela kroppen. Allt gjordes med oerhörd respekt och lyhördhet, jag kände mig 100% trygg och kunde unna mig att bara ligga och njuta, mmm.”

— Ann

“Sammanfattningsvis en jätteskön och njutningsfull massage som lärde mig saker om mig själv och jag kan tänka mig att om jag skulle gå flera gånger så skulle jag lära mig ännu mer om mig själv och komma djupare in i mig själv. Har redan rekommenderat den till en vän som vill träna på att ta emot beröring.”

— Ingela

“Massagen var såå skön! Den gav en ordentlig skjuts åt kroppens öppnande, vilket jag behöver så väl. Gav energierna ett friare flöde i kroppen.

Jag upplevde att du var lyhörd inför min kropps reaktioner och att du behandlade den just som den önskade bli behandlad. Din energi hjälpte till att göra att jag kände mig fri att reagera just som jag för stunden gjorde, oavsett om det var i stillhet eller i mer utlevande yttringar. Jag kände mig fri från förväntningar, både dina och mina egna.”

— Carin

“Coachningen/samtalet hjälpte mig att inse och förstå att det värsta redan hade hänt…och via övningarna kunde jag känna att jag blev mer närvarande i min kropp och det var skönt att andas på ett sätt som min kropp inte gjort på länge”

— Maria